Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Glasbewassing

Het zemen van buitenbeglazing op hoogte kan op twee manieren worden uitgevoerd: traditioneel of middels telewas met osmose water. Voor Schoonhoud geldt voor beide methodes echter het principe ‘we doen iets goed of we doen het niet’!

Het traditioneel zemen van de ramen kan tot een hoogte van ongeveer 7 meter met ladders worden uitgevoerd. Bij hogere ramen kan gebruik worden gemaakt van een hoogwerker. Groot voordeel van het traditioneel zemen ten opzichte van telewas met osmose water is dat ook de kozijnen kunnen worden afgenomen, en dat het ook mogelijk is bij ramen die op de kiepstand staan.

Glasbewassing kan uiteraard ook worden uitgevoerd met een telescoopsysteem in combinatie met osmose water / gedemineraliseerd water, ook bij teleglasbewassing wordt echter altijd de tijd genomen om het houtwerk en de dorpels zo goed mogelijk te mee te nemen. De kwaliteit bij glasbewassing met een telescoopsysteem is grotendeels afhankelijk van de kwaliteit van het gebruikte osmose water. Schoonhoud heeft er daarom voor gekozen zelf osmose water te produceren met behulp van de modernste apparatuur, waardoor osmose water van de hoogste kwaliteit wordt gebruikt. Schoonhoud heeft de beschikking over telescoopsystemen met een bereik tot ongeveer 15 meter.

Met de Vereniging van Eigenaren of de Woningbouwvereniging worden altijd duidelijke afspraken gemaakt over de frequentie en communicatie. Bij telewas is het bijvoorbeeld vereist dat alle ramen gesloten zijn, omdat er anders water naar binnen kan stromen. Daarom wordt er vaak een vaste datum afgesproken, bijvoorbeeld ‘iedere 10e dag van de even maanden’. Via een geautomatiseerd systeem kunnen alle bewoners daarnaast enkele dagen voor de uitvoering een herinneringsemail ontvangen.

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.