Brigitte

Schoonhoud doet wat beloofd wordt, ECHT schoonmaken. Het is in lange tijd niet zo schoon geweest: alles ruikt lekker fris, de ramen blinken en de kozijnen en serre zijn brandschoon. De communicatie die leidde tot de offerte ging keurig, op iedere vraag van mij werd uitvoerig via de e-mail geantwoord. Daarbij is de wens van de klant leidend en daarom is alles bespreekbaar: van heeeeel erg schoon tot heel schoon, met iedere keer een ander accent (waardoor de prijs in het redelijke blijft).

Mijn jaarcontract houdt in dat Schoonhoud vier keer per jaar langskomt, zelf contact legt voor een afspraak (en deze keurig nakomt) en dan iedere keer naast het wassen van de ramen en de serre een ander accent legt. De ene keer is dat de serre in de was zetten, de andere keer het tuinhuisje reinigen etc. Daarbij zijn de jongens die schoonmaken prettig in de omgang en hebben ze bij hun werkzaamheden geen radio nodig.

Al met al ben ik zeer tevreden, deze positieve ervaring deel ik graag in deze beoordeling!

Brigitte

Schoonmaakwerkzaamheden: serre, twee dakkapellen, kunststof kozijnen en ramen binnen- en buitenzijde.

Contact

Schoonhoud BV
Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.