De heer Hartman

Nadat Schoonhoud bij mij in de straat een dakkapel had schoongemaakt, heb ik ook een offerte aangevraagd via de website voor het schoonmaken van mijn serre en dakkapel. Vooral het serredak schoonmaken vind ik namelijk zelf altijd erg lastig om te doen. Binnen twee dagen ontving ik een gedetailleerde en erg duidelijke offerte via de e-mail. Ik heb gekozen voor een meerjarencontract, mijn serre en dakkapel worden elk jaar voor een vaste prijs schoongemaakt.

Met het schoonmaken van de serre en dakkapel zijn twee medewerkers van Schoonhoud een kleine dag bezig geweest, maar het resultaat is dan ook echt geweldig. Mijn serre en dakkapel zijn echt weer als nieuw! Dat wordt dus echt genieten deze zomer!

Schoonmaakwerkzaamheden: serre en dakkapel.

Contact

Schoonhoud BV
Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.