Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Faillissement STIJL 2000

Op 4 december 2012 is STIJL 2000 BV door de rechtbank in Den Haag failliet verklaard, hierna zijn ook verschillende dochterondernemingen failliet verklaard (Bouwbedrijf Bovenland, De Grote Zolder Dakkapellen, Alustrum BV, Heemskerk Kasten en Warmtestroom Installatietechniek). In 2009 is Schoonhoud opgericht als dochteronderneming van STIJL 2000, reeds in 2010 is echter al het besluit genomen om Schoonhoud BV als zelfstandig en merkonafhankelijk bedrijf voort te zetten om zo ook te kunnen voldoen aan de vraag van klanten van andere leveranciers. Schoonhoud BV is dan ook op geen enkele wijze getroffen door het faillissement van STIJL 2000, wij gaan dan ook gewoon door met onze werkzaamheden!

Regelmatig krijgen wij vragen van klanten van STIJL 2000 over het faillissement, onderstaand zijn een aantal van deze veelgestelde vragen met de bijbehorende antwoorden te vinden. Staat het antwoord op uw vraag er niet tussen? Neem gerust contact met ons op, wij helpen u graag verder!

 • Hoe zit het met mijn garantie bij STIJL 2000?
  Met het faillisement van STIJL 2000 is uw garantie helaas komen te vervallen. STIJL 2000 was niet aangesloten bij een brancheorganisatie die de garantie overneemt.
 • Bij wie kan ik terehct met vragen over onderhoud en reparaties?
  Voor vragen over onderhoud en reparatie skunt u uiteraard contact opnemen met de productent van de producten. Als het gaat om het vervangen avn defecte onderdelen of (opnieuw) afstellen van ramen en deuren zijn wij u ook graag van dienst!
 • Wat kan Schoonhoud voor mij als klant van STIJL 2000 betekenen?
  Met het wegvallen van de garantie is het nog belangrijker geworden om de producten van STIJL 2000 goed schoon te houden. Door het regelmatig schoonmaken wordt de levensduur verlengd, en kunnen eventuele problemen in een vroegtijdig stadium worden opgemerkt. Gelukkig hebben veel klanten van STIJL 2000 de afgelopen jaren een abonnement bij ons afgesloten, waardoor wij regelmatig werkzaamheden komen uitvoeren. Daarnaast proberen wij klanten van STIJL 2000 sinds het faillissement ook zo goed mogelijk te helpen met het onderhoud van de producten. In de veiling na het faillissement hebben wij de hand kunnen leggen op het magazijn van STIJL 2000 BV met kleine onderdelen, waaronder handgreepjes, afwateringskapjes, sloten etc. Vanaf heden staat Schoonhoud dan ook niet alleen voor ‘Schoonhouden’, maar voor ‘Schoonmaak en Onderhoud’!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.