Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Werkwijze

Om zo efficiënt mogelijk te werken proberen wij, op de daadwerkelijke schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden na natuurlijk, altijd zoveel mogelijk online en digitaal te werken. Particulieren kunnen via deze website een offerte aanvragen en foto’s uploaden, waarna de offerte over het algemeen binnen 2 werkdagen per e-mail volgt. Ook bedrijven, Verengingen van Eigenaren en Woningbouwcorporaties kunnen online een offerteaanvraag indienen, waarna vaak een afspraak ter plaatse volgt om de werkzaamheden te bespreken.

Als de offerte akkoord is worden de werkzaamheden over het algemeen binnen 2 tot 4 weken uitgevoerd, tenzij anders overeengekomen wordt. Behalve bij het zemen van buitenbeglazing wordt er altijd een afspraak gemaakt, indien gewenst kan dit ook in de avonduren of op zaterdag.

Indien er gekozen is om de werkzaamheden periodiek te laten uitvoeren wordt er op het afgesproken tijdstip contact met de opdrachtgever opgenomen. Wij gebruiken een systeem, GlazenwassersCRM, waarin de volledige administratie verwerkt wordt en de speciale planningsmodule stelt ons in staat om de schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden nauwkeurig te plannen met de overeengekomen intervallen.

Uiteraard streven wij altijd naar 100% klanttevredenheid! Schoonmaak en onderhoud blijft echter mensenwerk, en waar mensen werken worden altijd fouten gemaakt. Toch niet 100% tevreden? Neem contact met ons op en wij lossen het altijd op!

Tip! Een spoedklus in verband met bijvoorbeeld een Open Huizen Dag of een acute lekkage? Bel met 0172 – 572 567 en wij proberen het zo snel mogelijk te regelen voor u!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.