Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Veiligheid

Het schoonmaken en onderhouden van dakkapellen, dakpannen en dakgoten, maar ook van serres en veranda’s, is specialistisch en zeker geen ongevaarlijk werk. De werkzaamheden vinden immers vaak plaats op hoogte, op schuine daken of op moeilijk bereikbare plaatsen. Vanzelfsprekend staat veiligheid dan ook centraal bij Schoonhoud.

Alle medewerkers van Schoonhoud die schoonmaakwerkzaamheden op hoogte uitvoeren hebben een cursus 'Veilig werken op hoogte' gevolgd of zijn VCA-gecertificeerd. Ook zijn alle medewerks van Schoonhoud IPAF 1B gecertificeerd voor het werken met hoogwerkers.

Eenmaal in de zes weken wordt er een zogenaamde ‘Toolboxmeeting’ gehouden waar wordt ingegaan op een relevant veiligheidsaspect. Zo wordt bijvoorbeeld gesproken over het gebruik van ladders, veiligheidsinformatiebladen, (rol)steigers, hoge druk installaties en afzettingen. Voordat de werkzaamheden daadwerkelijk worden uitgevoerd wordt altijd een LMRA-check (Laatste Minuut Risico Analyse) uitgevoerd, om ook de laatste risico’s ter plaatse te analyseren. Bij grotere projecten met meerdere opdrachtnemers wordt daarnaast ook een V&G projectplan opgesteld.

Naast het werken op hoogte, wordt er natuurlijk ook gewerkt met specialistische reinigingsmiddelen. Ook bij het gebruik van deze reinigingsmiddelen wordt de nodige veiligheid in acht genomen door gebruik van de juiste PBM’s (Persoonlijke Beschermingsmiddelen) en de aanwezigheid van de product- en veiligheidsinformatiebladen.

Op basis van bovenstaande zekerheden kunt u er op vertrouwen dat de werkzaamheden door Schoonhoud niet alleen goed, maar ook nog eens veilig worden uitgevoerd!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.