Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Hoogwerkers

Schoonhoud heeft op dit moment de beschikking over een drietal unieke compacte rupshoogwerkers: een Hinowa LightLift 20.10 IIIS Performance, een Oil & Steel Octopussy 1412 Twin en een ATN Piaf 1010. Met behulp van deze rupshoogwerkers kunnen alle schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden aan bedrijfsgebouwen, kantoorpanden, flatgebouwen, appartementencomplexen, showrooms, winkelpanden en portiekflats tot een hoogte van ruim 20 meter worden uitgevoerd. Daarnaast worden deze hoogwerkers ook ingezet om lastig bereikbare plaatsten bij woningen van particulieren te bereiken. Door het unieke zijdelingse werkbereik van ruim 10 meter is de Hinowa LightLieft 20.10IIIS Performance ook zeer geschikt voor het reinigen van dakpannen bij grotere woningen.

Uiteraard zijn alle medewerkers van Schoonhoud IPAF 1B gecertificeerd, zodat u ervan verzekerd bent dat de hoogwerkers op de juiste manier worden ingezet.

Onze hoogwerkers hebben de volgende eigenschappen, en zijn uitgerust met de volgende voorzieningen:

 • Zeer compact formaat: met een rijbreedte van slechts 85 centimeter en een afstempeloppervlakte van 2.6 bij 2.6 meter, kunnen de hoogwerkers van Schoonhoud door smalle poortjes en zelfs door een gewone deur! De ATN Piaf 1010 hoeft zelfs helemaal niet afgestempeld te worden!
 • Groot werkbereik: met de uiterst compacte hoogwerkers kunnen werkhoogtes tot ruim 20 meter bereikt worden, het maximale zijdelingse werkbereik is ruim 10 meter.
 • Geïntegreerde waterleiding: alle hoogwerkers zijn speciaal uitgerust met een geïntegreerde waterleiding, zodat het benodigde water op een veilige en efficiënte manier naar de werkbak wordt geleid.
 • Dubbele aandrijving: naast een Honda benzinemotor zijn onze hoogwerkers uitgerust met een 230V elektromotor, zodat op elke locatie geruisloos gewerkt kan worden zonder uitstoot van uitlaatgassen.

 

Foto’s van de hoogwerkers van Schoonhoud.

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.