Harzstraat Woerden

Hartelijk dank voor uw bezoek aan onze website! Onderstaand kunt u, als bewoner van de Harzstraat in Woerden, online de opdracht verstrekken om door ons uw dakrand aan de voorzijde te laten schoonmaken.

Alle prijzen zijn uiteraard inclusief BTW, voorrijkosten, arbeidsloon, schoonmaakmiddelen en inzet van een hoogwerker. Een vaste all-in prijs dus waar geen euro meer bij komt! De werkzaamheden zullen in janauri 2018 worden uitgevoerd. Na ontvangst van uw opdracht ontvangt u per e-mail de exacte datum waarop wij de werkzaamheden zullen komen uitvoeren. De exacte planning is uiteraard afhankelijk van het aantal bewoners in de straat dat de werkzaamheden wil laten uitvoeren door ons! U verstrekt de opdracht voor eenmalige reiniging.

Na uitvoering van de werkzaamheden ontvangt u per e-mail een factuur, u hoeft dus niet contant te betalen! De betalingstermijn is 14 dagen na de factuurdatum.

  • * velden zijn verplicht.

Met het verstrekken van de opdracht gaat u akkoord met onze Algemene Voorwaarden.

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop


Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.