Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Glazenwasser Zoetermeer

Sinds 2016 is Schoonhoud BV gevestigd in Boskoop, en binnendoor zijn wij dan ook binnen 10 minuten in Zoetermeer. De afgelopen jaren hebben wij dan ook een flink aantal klanten uit Zoetermeer mogen verwelkomen waar wij periodiek de ramen zemen. Wij verzorgen de glasbewassing in verschillende wijken, waaronder Oosterheem, Seghwaert, Rokkeveen, Noordhove en Buytenwegh. Ondanks dat wij van oorsprong geen glazenwassersbedrijf zijn, kennen veel van onze klanten ons toch als 'dé Zoetermeerse glazenwasser'!

Omdat wij elke dag vanuit Boskoop starten, kunnen wij in Zoetermeer vrijwel elke frequentie aanbieden die u wenst. Wij kunnen uw ramen bijvoorbeeld iedere 4 weken, 6 weken of 8 weken komen zemen. Maar ook eenmaal per 3 maanden of op afroep is mogelijk! De glasbewassing kan zowel op traditionele wijze als middels telewas worden uitgevoerd: dus met de ladder, spons en zeem of via telescoopborstels met osmose water. En natuurlijk kunnen wij ook de lastig bereikbare ramen van bijvoorbeeld uw dakkapellen of uw Velux-dakramen zemen! Ook is het uiteraard mogelijk om de glasbewassing te combineren met bijvoorbeeld het schoonmaken van uw dakkapel of serre. 

Enkele dagen voordat wij uw ramen komen lappen ontvangt u van ons automatisch een mailtje waarin onze komst wordt aangekondigd. Wij staan dus nooit zomaar bij u voor de deur! Als uw ramen zijn gezeemd ontvangt u via de e-mail een factuur voor het afgesproken bedragen. Betaalt u liever via automatische incasso? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Dus bent u opzoek naar een goede en betrouwbare glazenwasser in Zoetermeer? Neem dan even contact met ons op of vraag direct een offerte aan, dan zemen wij binnenkort wellicht ook uw ramen!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.