Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Glazenwasser Ter Aar / Nieuwkoop

In 2009 is Schoonhoud BV gestart in Nieuwkoop en tot eind 2015 werkten wij vanuit een bedrijfspand aan de Energieweg 30 op het Industrieterrein van Nieuwkoop. Hierdoor hebben wij in de loop der jaren een flink klantenbestand opgebouwd van woningen in Nieuwkoop waar wij de glasbewassing verzorgen. In Nieuwkoop hebben wij zeemklanten in zowel de dorpskern als in het buitengebied, maar ook in de dorpen rond Nieuwkoop (Ter Aar, Zevenhoven, Noorden, Woerdense Verlaat, Korteraar en Langeraar) zijn wij actief. Door het wegevallen / faillisement van Blom Schoonmaakorganisatie en doordat EH Schoonmaak is overgenomen en geen werk bij particuliere klanten meer uitvoert, hebben wij de afgelopen tijd veel nieuwe klanten kunnen verwelkomen uit de gemeente Nieuwkoop! Ondanks dat wij van oorsprong geen glazenwassersbedrijf zijn, kennen veel van onze klanten ons toch als 'dé Nieuwkoopse glazenwasser'!

Doordat wij bij honderden klanten de glasbewassing verzorgen in de gemeente Nieuwkoop, kunnen wij in Nieuwkoop vrijwel elke frequentie aanbieden die u wenst. Wij kunnen uw ramen bijvoorbeeld iedere 4 weken, 6 weken of 8 weken komen zemen. Maar ook eenmaal per 3 maanden of op afroep is mogelijk! De glasbewassing kan zowel op traditionele wijze als middels telewas worden uitgevoerd: dus met de ladder, spons en zeem of via telescoopborstels met osmose water. En natuurlijk kunnen wij ook de lastig bereikbare ramen van bijvoorbeeld uw dakkapellen of uw Velux-dakramen zemen! Ook is het uiteraard mogelijk om de glasbewassing te combineren met bijvoorbeeld het schoonmaken van uw dakkapel of serre. 

Enkele dagen voordat wij uw ramen komen lappen ontvangt u van ons automatisch een mailtje waarin onze komst wordt aangekondigd. Wij staan dus nooit zomaar bij u voor de deur! Als uw ramen zijn gezeemd ontvangt u via de e-mail een factuur voor het afgesproken bedragen. Betaalt u liever via automatische incasso? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Dus bent u opzoek naar een goede en betrouwbare glazenwasser in Nieuwkoop, Nieuwveen, Zevenhoven, Woerdense Verlaat of Ter Aar? Neem dan even contact met ons op of vraag direct een offerte aan, dan zemen wij binnenkort wellicht ook uw ramen!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.