Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Glazenwasser Alphen aan den Rijn

In 2009 is Schoonhoud BV gestart in Nieuwkoop, en in 2016 zijn wij verhuisd naar Boskoop (gemeente Alphen aan den Rijn). Doordat Alphen aan den Rijn precies tussen Boskoop en Nieuwkoop ligt, hebben wij hier in de loop der jaren een flink klantenbestand opgebouwd van woningen waar wij de glasbewassing verzorgen. Zo hebben wij klanten in de Componistenbuurt, in Ridderveld, in Kerk en Zanen en in de Paddestoelenbuurt, maar ook in nieuwere wijken als Burggooi en Nieuwe Sloot. Ook in de dorpen rond Alphen aan den Rijn (Aarlanderveen, Benthuizen, Zwammerdam, Koudekerk en Hazerswoude) hebben wij veel klanten waar wij de ramen zemen. Ondanks dat wij van oorsprong geen glazenwassersbedrijf zijn, kennen veel van onze klanten ons toch als 'dé Alphense glazenwasser'!

Omdat wij elke dag vanuit Boskoop starten, kunnen wij in Alphen aan den Rijn vrijwel elke frequentie aanbieden die u wenst. Wij kunnen uw ramen bijvoorbeeld iedere 4 weken, 6 weken of 8 weken komen zemen. Maar ook eenmaal per 3 maanden of op afroep is mogelijk! De glasbewassing kan zowel op traditionele wijze als middels telewas worden uitgevoerd: dus met de ladder, spons en zeem of via telescoopborstels met osmose water. En natuurlijk kunnen wij ook de lastig bereikbare ramen van bijvoorbeeld uw dakkapellen of uw Velux-dakramen zemen! Ook is het uiteraard mogelijk om de glasbewassing te combineren met bijvoorbeeld het schoonmaken van uw dakkapel of serre. 

Enkele dagen voordat wij uw ramen komen lappen ontvangt u van ons automatisch een mailtje waarin onze komst wordt aangekondigd. Wij staan dus nooit zomaar bij u voor de deur! Als uw ramen zijn gezeemd ontvangt u via de e-mail een factuur voor het afgesproken bedragen. Betaalt u liever via automatische incasso? Ook dit is uiteraard mogelijk!

Dus bent u opzoek naar een goede en betrouwbare glazenwasser in Alphen aan den Rijn? Neem dan even contact met ons op of vraag direct een offerte aan, dan zemen wij binnenkort wellicht ook uw ramen!

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.