Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Onderhoud verlichting

In zowel bedrijfs- als kantoorpanden is vaak te weinig daglicht aanwezig, dit wordt aangevuld met kunstmatig licht uit bijvoorbeeld TL-buizen of hanglampen. Daarnaast hebben veel bedrijfspanden hun logo verlicht op de gevel hangen en buitenverlichting rondom het pand. Zowel binnen- als buitenverlichting kan door de hoogte lastig te bereiken zijn voor onderhoudswerkzaamheden, met behulp van onze eigen rupshoogwerkers kunnen wij deze werkzaamheden vaak efficiënt en veilig uitvoeren.

Binnenverlichting
Doordat met name TL-bakken vaak erg hoog hangen, kan het lastig zijn om deze periodiek schoon te maken of defecte TL-buizen en starters te vervangen. Schoonhoud heeft de beschikking over een unieke rupshoogwerker, welke bij uitstek geschikt is om in bedrijfshallen en magazijnen de verlichting te onderhouden. Behalve een spoorbreedte van slechts 90 cm en een bereik van ruim 7 meter, kan deze hoogwerker ook geheel elektrisch werken zodat er geen overlast is van uitlaatgassen.

Uiteraard is het mogelijk om eenmalig kapotte verlichting te vervangen en alle armaturen schoon te maken. Vaak is het beter om dit periodiek uit te voeren, zodat u altijd verzekerd bent van schone en werkende verlichting. 

Buitenverlichting en lichtreclame
Voor buitenverlichting en lichtreclame geldt vaak hetzelfde als voor binnenverlichting: lastig te bereiken en daardoor een zorg voor ieder bedrijf. Defecte of vervuilde buitenverlichting doet daarnaast afbreuk aan de uitstraling van het pand, en draagt bij aan de eerste indruk van bezoekers en klanten. Met behulp van onze eigen hoogwerkers en steigers nemen wij graag het onderhoud aan uw buitenverlichting en lichtreclame van u over, zodat deze altijd functioneert en schoon is.

Foto's van onderhoudswerkzaamheden aan verlichting.

Nieuws

 • Openingstijden december 2018 & januari 2019

  21-11-2018 - Een korte break, maar verder werken wij gewoon door!

  Lees meer
 • Wij werken door deze zomer

  18-07-2018 - Wij zijn gewoon de hele zomer bereikbaar!

  Lees meer
Meer nieuws

Contact

Schoonhoud BV
Biezen 118C
2771 CN Boskoop

0172 – 572 567
 • Serre reiniging

  Schoonmaken van serres

  Laat uw serre schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Dakkapelreiniging

  Reiniging van dakkapellen

  Laat uw dakkapel schoonmaken door Schoonhoud!

  Lees meer
 • Bedrijven

  Bedrijfspanden reinigen

  Laat Schoonhoud uw bedrijfspand schoonmaken!

  Lees meer
 • VvE

  VvE & Woningbouw

  Laat Schoonhoud uw appartementencomplex schoonmaken!

  Lees meer
 • Over ons

  Over ons

  Maak kennis met de medewerkers van Schoonhoud!

  Lees meer

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.